Get over naar onze online winkel en kijk op onze reeks Goedkope Voetbalshirts Kids alles tegen zeer lage prijzen voor het hele gezin!

 

Bournemouth verbijsterd Arsenal in een elektrisch 20 minuten opening, met Charlie Daniels metaalgaas en Callum Wilson het scoren van een penalty. Arsenal'stroubles aan de zuidkust verdiept in de 58e minuut toen Ryan Fraser zette de bal door de benen doelman Petr Cech's. Maar Bournemouth capituleerde in de laatste 20 minuten, geholpen door te worden teruggebracht tot 10 man, met Giroud het opzetten van Alexis Sanchez met een kopbal en daarna teeing Lucas Perez volley in de 75e minute.Visit onze enorme collectie van Soccer Jerseys alles tegen lage prijzen. Pick-up Soccer Jerseys vandaag!

 

Bournemouth was een man naar beneden voor de laatste 10 minuten na een rode kaart voor Simon Francis. Giroud dan gespaard Arsenal uit een vierde verlies van de campagne in de tweede minuut van de blessuretijd na het krijgen van de geringste van raakt aan het einde van de cross Granit Xhaka's een blik te werpen in een header.

 

"Het is jammer dat we toegegeven drie doelpunten als dat," zei Giroud. "We moeten niet dit soort fouten te hebben gedaan ... het is erg frustrerend en hopelijk zullen we leren van onze fouten." Zorg ervoor dat u de meest recente Arsenal tenue kids dit seizoen met onze enorme collectie van Arsenal tenue Kids kopen en kits!