Arsenal zou kunnen verliezen Alexis Sanchez naar Atletico Madrid, die vastbesloten zijn om de aanvaller te ondertekenen. Goedkope Voetbalshirts Kids verkrijgbaar met afdrukken. Worldwide Express lijndienst.

 

Dat is volgens berichten in de huidige spiegel, die beweert dat Atleti baas Diego Simeone is vastbesloten om de Chileense om zijn team in Madrid toe te voegen, en heeft hem gemaakt zijn nummer een zomer overdracht doel. De voormalige Barcelona man is in de laatste 18 maanden van zijn deal in het Emirates, die begint te geruchten over een mogelijke verhuizing veroorzaken. Arsenal hebben naar verluidt aangeboden 200,0000 £ per week, dat is niet genoeg om hun man tevreden te houden.

 

PSG zijn in verband met een verhuizing eerder, en ze zouden niet de enigen moet duidelijk geworden dat de 28-jarige is enthousiast over een verhuizing. Atletico hebben een groot struikelblok in dat ze op dit moment worden verbannen uit de ondertekening van de spelers door de FIFA. Maar Real Madrid had een soortgelijk verbod in hoger beroep vernietigd en mannen duidelijk Diego Simeone's verwachten hetzelfde resultaat te gebeuren om over te them.Get in onze online winkel nu en halen onze goedkope Alexis Sanchez tenue Kids kopen om je door het nieuwe seizoen alles tegen lage prijzen !